графік роботи компанії Каскад-Пластик


Полікарбонат листовий монолітний ціна

Полікарбонат листовий монолітний цінаПолікарбонат листовий монолітний (ціна) - це найкращий і самий надійний замінник скла у виробництві різного роду ударостійкої продукції. Ми можемо побачити вивіски і рекламні щити по вулиці, які захищені склом з полікарбонату. Також його успішно використовують у виробництві навісів, карнизів, роблять шумозахисні огорожі, а також роблять скло у транспорт. Полікарбонат листовий монолітний використовується з метою збільшити термін експлуатації вітрини, ліхтарного плафона, навісу або скла в громадському транспорті.

Полікарбонат листовий монолітний на вигляд як звичайнісіньке скло, тільки відрізняється своєю гнучкістю і особливою міцністю. Хтось порівнює міцність полікарбонату з металевою, і це вірно. Якщо порівняти скло і полікарбонат, то природно, більш гнучким і міцним виявиться саме останній. Хочете виготовити шумоізоляційні огорожі, арки, екрани або накриття на пішохідні підземки?

Полікарбонат листовий монолітний - це ідеальний матеріал для таких видів робіт. Експерти запевняють, що лист полікарбонату в 250 разів щільніше і міцніше скла. Саме цей матеріал використовують для заскління автотранспорту з цілю уникнути поранення осколками при аварії. Крім того, його покривають спеціальним захисним покриттям, яке не пропускає через себе шкідливі УФ-промені. Полікарбонат листовий монолітний став матеріалом номер один в будівельних і інших роботах. Його низька вага дозволяє транспортувати і легко монтувати на місце призначення. Якщо Ви задумали щось виготовляти з полікарбонату, замовляйте в Дніпрі його тільки у «Каскад-Пластик».

Ми продаємо не тільки полікарбонат листовий монолітний, але ще і полістирол, оргскло і багато корисної пластикової продукції.