графік роботи компанії Каскад-Пластик


Лист монолітний полікарбонат

Лист монолітний полікарбонатСучасні матеріали дозволяють виробникам сьогодні створювати найрізноманітніші конструкції з відмінними експлуатаційними характеристиками з мінімальними фінансовими витратами. Дуже затребуваним у багатьох галузях матеріалом вважається лист монолітний полікарбонат. Такий матеріал поєднує в собі чудові характеристики міцності, гнучкість, невелику вагу і прозорість, порівнянну 454 зі склом.

Застосування монолітного полікарбонату в листах на сьогоднішній день дуже широке. Завдяки великій кількості достоїнств цей матеріал купують великі та малі підприємства. Лист монолітного полікарбонату має невисоку вартість. Він володіє відмінною стійкістю до ультрафіолетового випромінювання, а також до інших несприятливих впливів навколишнього середовища. Завдяки гнучкості листового полікарбонату його застосовують для виробництва виробів і конструкцій будь-якого розміру і форми. Найчастіше монолітний полікарбонат використовують як альтернативу склу, адже він у багато разів міцніше скла, при тому, що світлопропускання полікарбонату відмінне. До того ж вибір саме листа монолітного полікарбонату буде досить раціональним, якщо використання скла буде непрактичним або небезпечним через його крихкість. Придбати монолітний полікарбонат можна різних кольорів або повністю прозорий.

Якщо Ви шукаєте високоякісний лист монолітний полікарбонат за найдоступнішою ціною, то Вам варто розглянути пропозиції компанії «КАСКАД-ПЛАСТИК». Ви не пошкодуєте, що звернулися з питання придбання даного матеріалу саме до нас.