графік роботи компанії Каскад-Пластик


Спінений ПВХ 6 мм

Спінений ПВХ 6 мм завтовшки є популярним матеріалом. Його також можна дізнатися по іншому назвою - полівінілхлорид. Листи такого складу мають легкістю, при цьому вони міцні. Багато клієнтів нашої компанії відзначають і те, що на поверхню виробів з даного матеріалу легко наноситься малюнок і фарба.

Спінений ПВХ 6 ммМи надаємо не тільки готові якісні листи ПВХ, але також і можемо запропонувати гравіювання, штампування і багато інших видів послуг, які можуть бути корисними клієнту. Спінені листи ПВХ 6 мм представлені в декількох варіантах. Ви можете вибрати гладкі, глянцеві або матові. Від Вашого вибору буде залежати ступінь пропускання УФ променів і стійкість до впливів температури.

Багато людей, які раніше користувалися виключно жорсткими ПВХ, не знайомі з спіненими. 6 мм нового типу матеріалу можуть бути не тільки міцнішими, ніж класична структура листа, але також і легкими. Так як самого речовини в процесі виготовлення необхідно менше, ми надаємо вироби за меншою вартістю. Зверніть увагу на те, що матеріал запалюється при більш високій температурі, ніж жорсткі листи ПВХ. Також спінені 6 мм нетоксичні і мають високу стійкість до хімічного впливу. Не варто нехтувати і тим, що поверхня листів легко очищати від бруду, а їх структура забезпечує тепло- і звукоізоляцію.

Ми рекомендуємо перейти на спінений ПВХ 6 мм і самостійно переконатися в його перевагах перед застарілої класичною структурою листів з полівінілхлориду. Вартість виробів вказана на сайті виробника.

Здійснити замовлення можна прямо по телефону - просто зв'яжіться з менеджером і зробіть вибір в сторону якісного матеріалу за невисокою ціною. Ми доставимо листи спіненого ПВХ на 6 мм за адресою через лічені дні.