графік роботи компанії Каскад-Пластик


Протиударне скло

Протиударне склоСкло використовується в багатьох сферах діяльності людини завдяки прозорості та гарній світлопропускній здатності. Однак в деяких галузях до прозорих поверхонь пред'являється особлива вимога до міцності і стійкості до ударів. У таких випадках раціонально використовувати альтернативні матеріали, такі, наприклад, як листовий полікарбонат. Протиударне скло з монолітного полікарбонату вже давно в різних галузях замінило традиційне скло завдяки своїм унікальним фізико-механічним характеристикам. Переваг такого протиударного полікарбонатного скла в порівнянні зі звичайним склом досить багато. При цьому вартість його цілком помірна і доступна.

Протиударне полікарбонатне скло дуже просте в обробці. Для роботи з ним не потрібні якісь спеціальні інструменти та обладнання, а за рахунок його гнучкості можна створювати вироби і конструкції будь-якої форми.

Якщо Вам знадобилося якісне і високоміцне протиударне скло за адекватною ціною, то замовити такий матеріал Ви можете в компанії «КАСКАД-ПЛАСТИК».

Залежно від поставлених завдань споживачі вибирають сотовий або монолітний полікарбонат в якості протиударного скла. Монолітний полікарбонат буде зручний для створення протиударного скла у вигляді перегородок або інших конструкцій, якщо важлива максимальна міцність конструкції. Стільниковий полікарбонат листовий більш гнучкий, має меншу вагу і більш зручний для створення виробів різної форми будь-яких розмірів. Будь-який тип листів полікарбонату Ви можете недорого купити в нашій фірмі.