графік роботи компанії Каскад-Пластик


Антивандальні панелі

Антивандальні панеліАнтивандальні панелі мають в своєму складі пару алюмінієвих листів, між якими розташований наповнювач, він може бути мінеральним або пластиковим.
Вони мають спеціальну структуру, за рахунок якої вони можуть похвалитися своєю легкістю і в той же час міцністю. За рахунок цих і багатьох інших своїх переваг вони змогли знайти швидку і широку популярність. І тепер вони є просто незамінним матеріалом в будівництві.
Із застосуванням антивандальних панелей виготовляють навісні фасади, міжкімнатні перегородки, виставкові стенди і облицювання тунелів. Також їх успішно використовують для реконструкцій старих споруд, що дозволяє забезпечити їм утеплення і оновити їх зовнішній вигляд.
Виготовлення для різного устаткування кожухів та виробництво елементів облицювання автобусів і вагонів теж здійснюється завдяки антивандальним панелям. Вони існують багатої кольорової гами. Тому кожен зможе вибрати для себе відповідний їх варіант виходячи зі своїх смакових переваг.

Якщо Вам потрібні якісні та довговічні антивандальні панелі, тоді звертайтеся до нас в компанію «Каскад-Пластик». Ми вже дуже довгий час проводимо оптову торгівлю різної продукції. Тому встигли накопичити багатий досвід і цінні знання. Це позитивно позначилося на рівні якості наших послуг.


Дізнатися більше змістовної і конструктивної інформації про антивандальні панелі Ви зможете на нашому сайті. На ньому є багато інформації і пропозицій, які зможуть Вас зацікавити.
Звертайтеся саме до нас, якщо зацікавлені в розумній і лояльній ціні антивандальної панелі.