графік роботи компанії Каскад-Пластик


ПВХ спінений листовий

Вас цікавить якісний ПВХ спінений листовий за доступною ціною? Наше підприємство може допомогти Вам з вибором саме такого робочого матеріалу, який задовольнить Вас за ціною і якістю.

ПВХ спінений листовийЗавдяки сучасній техніці виробництва ми можемо надати своїм клієнтам великий вибір виробів з синтетичних речовин. Одним із самих практичних матеріалів є спінений листовий ПВХ. Листи використовуються в дизайні, будівництві та машинобудуванні. У Вас є можливість замовити їх в будь-якій кількості з доставкою. Крім цього, фахівці можуть надати додаткові послуги для обробки спіненого листового ПВХ, як гравіювання і фрезерування. Рекомендуємо зайти на офіційний сайт компанії, щоб дізнатися більше про послуги.

Також не пропустіть цінну інформацію про фізичні характеристики матеріалу і його переваги. Однією з причин, чому багато клієнтів вибирають саме цей тип полівінілхлоридних листів є невелика вага при збереженні міцності структури спіненого ПВХ. Листові матеріали нетоксичні, вони піддаються деформацій під впливом високої температури, а також вони самозатухаеми. На поверхню листа легко наноситься малюнок або емблема, вона легко відмивається від бруду і піддається монтажу.

Рекомендуємо вибирати тільки якісні вироби. ПВХ спінений листовий стане кращою заміною скла або навіть гладкого глянцевого матеріалу. Ви можете використовувати його в якості покриття рекламної вивіски, а також в дизайні.

Щоб замовити необхідну кількість спінених листових ПВХ, просто зв'яжіться з нами по телефону. Ціни на всі доступні кольори і формати матеріалу викладені на офіційному сайті виробництва.