графік роботи компанії Каскад-Пластик


5 мм бронза монолітний полікарбонат

5 мм бронза монолітний полікарбонатПолікарбонат використовується зараз часто замість скла. Він теж прозорий, але більш легкий і не настільки крихкий. Цей вид пластику відмінно підходить для «скління» теплиць і усіляких оранжерей. Якщо раптом трапиться град або щось впаде важке, такий дах не розіб'ється, а лише трохи деформується, що не страшно. Буває полікарбонат різний за товщиною, структурою, кольором. Монолітний полікарбонат (бронза) 5 мм – це лише один з безлічі варіантів. Такий матеріал відмінно підійде для формування навісів. Він чудово доповнить ганок, зупинку громадського транспорту, торговий намет на ринку і таке інше.

5 мм (бронза) монолітний полікарбонат – чудова заміна скла. За рахунок невеликої товщини матеріал відрізняється легкістю. До того ж, він буде коштувати набагато дешевше, ніж кольорове скло, і прослужить набагато довше. Завдяки тому, що це пластик, лист полікарбонату не дуже вимогливий до умов перевезення та експлуатації. Не потрібно переживати, що він розіб'ється і розсиплеться на кілька великих і мільйон дрібних осколків при першому ж сильному ударі. Монолітний полікарбонат (бронза 5 мм або інший) – це відмінна заміна скла, якщо не потрібна супер висока світлопропускна здатність. Цей показник для прозорого листа може бути трохи нижчим, ніж для скла. Але у нього є маса інших переваг, про які вже було сказано раніше.

5 мм (бронза) монолітний полікарбонат – пречудова альтернатива склу. Якщо Вам підходить, телефонуйте і замовляйте!


Купивши кілька листів монолітного полікарбонату 5 мм (бронза або інший колір) у нас, Ви будете приємно здивовані. Ми пропонуємо матеріали виключно високої якості, прагнемо запропонувати краще кожному своєму клієнту.

Цікавить лист товщиною 5 мм бронза? Монолітний полікарбонат в такому кольорі і такої товщини придбати Ви зможете вигідно в у нас!