графік роботи компанії Каскад-Пластик


Полікарбонат монолітний прозорий

Полікарбонат монолітний прозорийНа відміну від монолітного прозорого, стільниковий полікарбонат невеликий за розмірами і зручний в установці. Такі листи часто використовуються в якості покриття даху. Під навісом з такого матеріалу розміщують зовнішню рекламу та криті стоянки. У теплицях ж найбільше застосовують листи більшого формату для збереження гідроізоляції. Слід зазначити, що полікарбонат монолітний прозорий володіє не тільки унікальною структурою, але і будовою листа. Виробник випускає на міжнародний ринок виріб з двох шарів, один з яких має особливе напилення. Воно покликане відштовхувати краплі дощу і вологу з повітря. Таким чином, вона стікає по поверхні матеріалу і не завдає сильного шкоди матеріалу навіть через багато десятків років. Завдяки цій властивості виробу листи прозорого полікарбонату використовують в якості даху в цехах, на виробництві і в інших промислових спорудах. Таке рішення дозволяє заощадити на освітленні, а також впускає в приміщення природне світло, який сприятливо позначається на здоров'я людини.

На нашому офіційному сайті вказана повна інформація, в тому числі і технічні характеристики як стільникових листів, так і монолітного полікарбонату. Прозорі і кольорові варіанти можна вибрати для того, щоб матеріал гармонійно поєднувався з Вашим будинком басейну, стадіону, теплиці або цеху, а також колірне позначення дозволяє розділити теплиці різного призначення. Якщо для Вашого підприємства необхідний саме полікарбонат монолітний прозорий, рекомендуємо зв'язатися з нашим менеджером по телефону і здійснити замовлення. Ми виробляємо доставку в усі міста України.

Для зручності наших клієнтів на сайті виробника викладені основні властивості матеріалу. Вони характерні виключно для якісних виробів, тому найвигідніше здійснювати покупку у безпосереднього представника компанії або виробника полікарбонату монолітного і стільникового прозорого.