графік роботи компанії Каскад-Пластик


Монолітний полікарбонат або оргскло

Монолітний полікарбонат або оргсклоУ будівельній сфері все частіше використовують оргскло або монолітний полікарбонат. Зазвичай будівельники розглядають його як хорошу альтернативу склу, адже він має високу міцність. Світопровідність у матеріалу теж відмінна і для дахів стадіонів або спортзалів він підходить оптимально. Замовити полікарбонат Ви можете у нас як оптом, так і в роздріб на дійсно вигідних умовах.

Хочете використовувати монолітний полікарбонат або оргскло? Зверніться в нашу компанію, і ми надамо матеріал оперативно.


Оргскло або монолітний полікарбонат купують, завдяки відмінному зовнішньому вигляду матеріалу. У нас запропонований широкий асортимент забарвлень полікарбонату і для свого проекту Ви можете підібрати найбільш оптимальне. У декоруванні житлових і громадських будівель такий матеріал використовується дуже широко. Оргскло або полікарбонат монолітний відомі також і своєю відмінною звукопоглинаючою здатністю. Матеріал стійкий до впливу хімічних речовин і вогнестійкий, ми його готові надати в найкоротший термін. Полікарбонат досить гнучкий і йому не страшні негативні атмосферні дії. Наш монолітний полікарбонат або оргскло відмінно підійдуть для альтанок і автостоянок. Служить матеріал довговічно і нам про його якість залишають багато приємних відгуків. Вага у нього невелика і з усіма його характеристиками Ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Для замовлення монолітного полікарбонату або оргскла зв'язатися з нами можна за телефонами, що вказані в контактній інформації на сайті. Ми швидко оформимо для Вас замовлення і забезпечимо консультацією щодо особливостей матеріалу. Ми готові також і до тривалої співпраці з будівельними компаніями.